Translate

diumenge, 15 de setembre del 2013

Gorg del Salt a Borredà (Berguedà)

   El Gorg del Salt està situat a la riera de Margansol amb un salt d'aigua d'uns vint metres d'alçada i una bassa bastant gran al terme municipal del poble de Borredà, tant ara com des de fa molts anys la gent del municipi hi va per banyar-se i passar una bona estona.

Gorg del Salt
    No és gaire difícil de trobar, encara que quant he anat jo en comptes de girar a la dreta per un corriol he seguit recte travessant la riera per dalt i m'he ben enredat, pel que ho sap no hi ha problema però pels que no ho saben faltaria algun indicador mes, però bé a la fi hi vaig arribar, no és difícil, queda a uns 250 metres d'on deixem el cotxe.

Gorg del Salt
   Per anar-hi, deixarem el cotxe al desviament que hi ha des del poble de Borredà a Sant Jaume de Frontanyà (hi ha una petita esplanada on caben uns quants cotxes), més o menys al punt GPS: N-42º 08' 07.3''  E-1º 59' 48.1'' seguirem uns 50 m per la carretera en direcció a Ripoll on tot seguit a la vorera dreta veurem l'indicador del gorg, una baixada pronunciada i abans d'arribar a la riera, a la dreta surt un corriol que segueix baixant (sobretot no seguiu recte travessant el riu) fins a portar-nos al Gorg del Salt, no hi ha ni deu minuts des del cotxe.

Gorg del Salt

Les fotografies del damunt han estat preses el 14/09/2013


4 comentaris:

  1. Preciós el salt d'aigua i més aquest any de pluges.
    L'havia vist una vegada que rajava com ara, les altres l'aigua que baixava era més aviat escasa, exigua, minsa....
    Ara fa goig de veure i que per molts anys!

    salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ojala que sempre fos axi, d'aquesta manera no tindríem manca d'aigua i la natura estaria mes fresca i joiosa. Gracies.

      Elimina
  2. Gràcies per descobrir-nos aquest indret. I varem anar amb la parella i la gosseta (abans de l'hivern) i els 3 ens ho varem passar d'allò més bé, Molt ben indicat i molt molt interessant i divertit. Gràcies Josep!

    ResponElimina
  3. Molt precisa l'explicació per trobar-lo! gràcies Josep Balius

    ResponElimina